Hüseyin Boyacı İlkokulu

Telefon : (0252) 319 42 80
Belgegeçer : 0252 319 30 86
WEB https://huseyinboyaciilkokulu.meb.k12.tr
Adres : CEVAT ŞAKİR MAH. ZERDALİ SK. HÜSEYİN BOYACI İLKÖĞRETİM OK. SİTESİ HÜSEYIN BOYACI ILKOKULU BLOK NO: 5 BODRUM / MUĞLA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MİSYON : Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM